Servering / Produkter

Vi lager fersk pasta hver dag og tilbereder lunch og middag som kan spises i Mathallen:

 

MENY:

- Carbonara

   serveres med pancetta og saus av fløte, parmesan og eggeplomme

- Ravioli 

   serveres med smør og salvie eller olivenolje

- Tagliatelle

   serveres med tomatsaus, pesto eller trøffelsmør 

- Gnocchi

   serveres med tomatsaus eller pesto

- Aglio, olio & peperoncino

   serveres med hvitløk, chili  & olivenolje

- Bolognese

   serveres med tomatbasert kjøttsaus

- Amatriciana

   serveres med pancetta og tomatsaus

- Pasta Cacio e Pepe

   serveres med pecorino og pepper

 

I tillegg tilbyr vi også speketallerken med et utvalg av våre gode, økologiske

produkter - med eller uten ost .

Påsmurt focaccia - med valgfritt pålegg, salat og aioli eller pesto

 

Vi har en liten bar i vår butikk hvor alle retter kan nytes sammen med et glass med god, italiensk hvitvin eller rødvin. I tillegg har vi Peroni, Prosecco og selvfølgelig Spritz Aperol grin