KJØTTPRODUKTER

Svinekjøtt fra Serpepe Bio

 

Prosciutto crudo – klassisk spekeskinke (modnet minst 18 måneder) av lår, benfri.

 

Capocollo – speket svinenakke med flott marmorering (modnet minst 70 dager)

 

Pancetta – prisbelønt (Medaglia d’oro) bacon (modnet minst 60 dager) spiseklar eller til steking avhengig av matrett.

 

Lardo – lett krydret sideflesk (modnet minst 40 dager), spiseklar eller til steking avhengig av matrett.

 

Lombetto – speket svinerygg (modnet minst 60 dager) - spiseklar

 

Guanciale – speket svinekjake (modnet minst 50 dager), smaksrik og spiseklar

 

Salame – Serpepes egen salamioppskrift (modnet minst 50 dager) også prisbelønnet (Første premie sammen med andre produsenter i 2009).

 

Cacciatori – gode jegerpølser (modnet minst 20 dager)